Vrachtwagen beletteren

Wij vinden vrachtwagens echt iets unieks. De meesten zien het als een visitekaartje en anderen als praktisch vervoer voor hun product. Ons team heeft passie voor trucks. Eigenaar Bertus Verbeek ontwierp als kind al zijn eerste vrachtwagen. Samen met de ex-truckchauffeur Pim Bos maken ze de tofste ontwerpen. Hun passie is dan ook uw trots op wielen nog mooier maken. Deelt u onze passie? Kom dan langs om uw truck te pimpen? ”Gas erop” zoals onze Pim dat zegt. We zien u graag verschijnen!

Wij werken onder andere met Scania, Daf, Volvo, Ginaf, M.A.N., Mercedes, Iveco en Renault.

Wij helpen je graag verder Pim Bos - pbs@verbeekrsw.nl

Neem contact op

Om uw onderneming een representatieve en professionele aanblik te geven, is reclame van groot belang. Wij helpen u graag met het realiseren van uw reclame-uitingen. Kwaliteit is 100 kleine dingen goed doen.

Verbeek Reclame beschikt over een hoogwaardig machinepark met de nieuwste LargeFormat printer. Deze LFP-printer met standaard 8 kleuren piëzo printhead technologie zorgt voor een enorm breed en ultiem kleurenspectrum.

De moeilijk te printen kleuren zoals oranje en grijs zijn daardoor bij ons daadwerkelijk nog briljanter en dieper van kleur. Hiermee heeft Verbeek Reclame een voorsprong weten te creëren. Na het print- en/of snijproces wordt het materiaal verwerkt in een van onze verwerkingsruimtes tot eindproduct.

Bij ons werken alleen mensen met passie. Door hun opleiding en of jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze u van dienst kunnen zijn.

Wij bedenken hetgeen wat u nog niet heeft bedacht. Doordat wij korte lijntjes hebben binnen het bedrijf kunnen we snel schakelen en dus ook leveren.

Heeft u een opdracht die geen ander wil of aandurft? Wij denken in mogelijkheden en kansen en pakken het direct aan. Waarmee daagt ú ons uit?

Dikkenberg staalmeesters

Bekijk werk

Materieel & wagenpark van de Beeten

Bekijk werk

Bort de Graaf belettering bus

Bekijk werk

Bestickering nieuwe vrachtwagens Geurtsen B.V.

Bekijk werk

Belettering trucks van Jan Snel

Bekijk werk

Wrappen buggy

Bekijk werk

DVS belettering bus

Bekijk werk

Grafisch ontwerper Pim Bos - pbs@verbeekrsw.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.