Verlichte reclame

Altijd zichtbaar met verlichte gevelreclame

Wanneer u kiest voor verlichte gevelreclame zorgt u ervoor dat uw pand in het oog springt. De zichtbaarheid van uw pand wordt niet alleen overdag maar ook ’s avonds vergroot. De huisstijl van uw bedrijf kunnen wij in de spotlight zetten; verlichte gevelreclame heeft een hoge attentiewaarde. Wij maken uw merk opmerkelijk.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van lichtreclame zijn groot! Verlichting kan in ledverlichting en neonverlichting. Hierbij kunt u denken aan verlichte 3D-letters, verlichte logo’s, led-lichtlijnen, onverlicht en direct verlicht en lichtbakken. Het belangrijkste is dat de verlichte gevelreclame representatief staat voor uw organisatie of bedrijf.

 

De soorten lichtreclame die wij voor u kunnen maken:

  • Lichtlijnen voor betere accenten
  • Lichtbakken
  • Led – neonletters
  • Reclame met LED
  • 3D-letters met verlichting
  • Gevelreclame
  • Verlicht logo

Onze opmerkelijke service

 

Wij ontwerpen, leveren en monteren uw custom-made verlichte gevelreclame. Van een verlicht bord tot een op maat gemaakte neoninstallatie. Wij komen geheel vrijblijvend langs op locatie om u het juiste advies te geven. Onze ervaring is dat de beste ideeën ontstaan in een ongedwongen sfeer. Vanuit uw eigen pand doen wij ons uiterste best om het meest optimale resultaat te behalen uit uw vraag.

Wij helpen je graag verder William Renes - wrs@verbeekrsw.nl

Neem contact op

Om uw onderneming een representatieve en professionele aanblik te geven, is reclame van groot belang. Wij helpen u graag met het realiseren van uw reclame-uitingen. Kwaliteit is 100 kleine dingen goed doen.

Verbeek Reclame beschikt over een hoogwaardig machinepark met de nieuwste LargeFormat printer. Deze LFP-printer met standaard 8 kleuren piëzo printhead technologie zorgt voor een enorm breed en ultiem kleurenspectrum.

De moeilijk te printen kleuren zoals oranje en grijs zijn daardoor bij ons daadwerkelijk nog briljanter en dieper van kleur. Hiermee heeft Verbeek Reclame een voorsprong weten te creëren. Na het print- en/of snijproces wordt het materiaal verwerkt in een van onze verwerkingsruimtes tot eindproduct.

Bij ons werken alleen mensen met passie. Door hun opleiding en of jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze u van dienst kunnen zijn.

Wij bedenken hetgeen wat u nog niet heeft bedacht. Doordat wij korte lijntjes hebben binnen het bedrijf kunnen we snel schakelen en dus ook leveren.

Heeft u een opdracht die geen ander wil of aandurft? Wij denken in mogelijkheden en kansen en pakken het direct aan. Waarmee daagt ú ons uit?

Bekijk enkele projecten en stel je voor wat we samen kunnen doen.

Interieur & Exterieur reclame Joop Fietsen

Bekijk werk

Axalta gevel reclame & bewegwijzering nieuwe fabriek

Bekijk werk

Gevelreclame voor het nieuwe pand Staalo

Bekijk werk

Gevelreclame & bewegwijzering Bosch Beton

Bekijk werk

Gevelreclame voor Olbecon

Bekijk werk

Accountmanager William Renes - wrs@verbeekrsw.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.