• Bedrijfskleding

 • Al uw reclame binnen één bedrijf, dat is Verbeek Reclame. Naast de belettering en gevelreclame beschikken wij namelijk ook over een ruim assortiment bedrijfskleding. Sinds medio 2014 zijn we ons specifieker gaan richten op de bedrijfskleding. Zo hebben we een aantel nieuwe dealerschappen afgesloten, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

  Wij bieden u alle soorten en maten bedrijfskleding. Uw logo en/of bedrijfsnaam kan zowel bedrukt als geborduurd worden. Wij leveren u een totaalpakket als het gaat om de kleding, van veiligheidsjassen tot werkbroeken.

  De kleding kan ten alle tijden gepast worden. Dit kan op locatie, maar wij nodigen u ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze showroom.

 • Werkkleding met bedrijfsnaam of logo

  Wilt u graag uw bedrijfskleding van een logo of bedrijfsnaam voorzien? Dan biedt Verbeek Reclame uitkomst. Naast dat wij hét adres zijn voor diverse reclamevormen, kunnen wij u ook helpen met het vinden van de juiste werkkleding. Deze kunnen wij tevens voor u bedrukken. Op deze manier maken wij voor u bedrijfskleding die uniek is voor uw bedrijf. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Niet alleen reclame, maar ook bedrijfskleding

  Naast dat u voor diverse vormen van reclame bij Verbeek Reclame terechtkunt, kunnen wij op het vlak van bedrijfskleding ook veel voor u betekenen. Omdat wij deals hebben gesloten met een aantal bekende merken, kunt u bij ons een ruim aanbod aan werkkleding vinden. Zo leveren wij veiligheidsjassen, maar ook werkbroeken van onder meer Tricorp, Santino en Workzone. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te laten voorzien van uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Ook op het vlak van werkschoenen bieden wij een ruime keuze. Of u nu in de agrarische sector of in de bouw werkt, bij ons vindt u de juiste schoen.

  Daarom werkkleding van Verbeek Reclame

  Klanttevredenheid vinden wij bij Verbeek Reclame erg belangrijk. Daarom bieden wij onze klanten graag extra service. U profiteert bij ons dan ook altijd van het volgende wanneer u ons inschakelt voor het vinden van de juiste werkkleding:

  • Wij kunnen uw bedrijfskleding zoals softshells, sweaters, polo's, t-shirts e.d. voorzien van uw eigen logo of bedrijfsnaam.
  • Officieel dealerschap van merken als Tricorp/ROM88, Workzone, Engel.
  • Kennis van type stoffen voor specifieke toepassingen.
  • Ook voor werkschoenen advies kunt u bij ons terecht.
  • Wij bedrukken en controleren zelf uw kleding, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt.
  • Verbeek Reclame kan uw bedrijfsstijl of uw reclame doortrekken in uw bedrijfskleding.

  Meer informatie? Wij helpen u graag

  Wilt u graag contact met ons opnemen, omdat u nog vragen heeft over onze bedrijfskleding? Of wilt u een afspraak maken? Dat kan! U kunt direct bellen naar 0318-830252 of een mail naar info@verbeekreclame.nl zenden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. Wilt u graag weten welke kosten er verbonden zijn aan de aanschaf van werkkleding? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dit kan via onze site. Ontdek vandaag nog ons ruime aanbod aan bedrijfskleding en neem contact op.