Bedrijfskleding

Wij leveren bedrijfskleding van zeer hoge kwaliteit binnen enkele weken ­– en niet geheel onbelangrijk – voor concurrerende prijzen. We zijn ook niet zo’n fan van bureaucratisch geneuzel, bij ons ervaart u korte lijnen en één vast contactpersoon, dat werkt wel zo prettig en vertrouwd. Ons eigen bestelsysteem zorgt ervoor dat u gemakkelijk herhaalbestellingen doet zodat wij nóg sneller kunnen leveren dan u al van ons gewend bent.

Wij leveren niet alleen kleding, ook voorzien we u graag van gepersonaliseerde glazen, pennen, keycords of andere gadgets met uw logo erop. Onze adviseurs helpen u graag!
Uw personeel beter zichtbaar.

Door ons compacte en professionele team kunnen we snel leveren. Voor grotere bedrijven bieden wij een webshop waarmee het vaste assortiment dagelijks te bestellen is. Hierdoor zijn we vaak in staat binnen twee weken te leveren.

Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon. Uw adviseur is dan in staat de beste oplossingen aan te dragen of modegevoelige keuzes voor te leggen die bij uw bedrijft passen.

Wij leveren alleen hetgeen wat wij zelf ook het beste vinden. Ieder beroep vraagt om andere kwaliteit. Daarom hanteren wij een breed assortiment van verschillende merken zodat er altijd iets is wat voor uw beroepsgroep geschikt is. Laat u adviseren door een van onze adviseurs.

Accountmanager/designer Heidi van Egdom - hve@verbeekrsw.nl

Planning & back-office Eva Verbeek - evk@verbeekrsw.nl

Persoonlijk advies

Maak een afspraak en krijg persoonlijk advies in onze showroom. Wij houden rekening met de werkzaamheden die u moet verrichten zodat de kleding langer meegaat.

Wij adviseren u graag!

Neem nu contact op