Bijzonder materieel beletteren

Verbeek is gespecialiseerd in het beplakken van bijzonder materiaal. Graafmachines, kranen, shovels, walsen, dumpers of tractoren; wij realiseren dat deze vlekkeloos op de rest van het wagenpark aansluiten als het gaat om de uitstraling. Ook materiaal dat in eigen productie gemaakt wordt voorzien we van uw huisstijl. Bij dit soort projecten zijn we het liefst zo vroeg mogelijk bij het ontwerpen betrokken. Hierdoor is het materieel niet alleen functioneel, maar ook geheel in stijl.

Wij helpen je graag verder Bertus Verbeek - bvk@verbeekrsw.nl

Neem contact op

Om uw onderneming een representatieve en professionele aanblik te geven, is reclame van groot belang. Wij helpen u graag met het realiseren van uw reclame-uitingen. Kwaliteit is 100 kleine dingen goed doen.

Verbeek Reclame beschikt over een hoogwaardig machinepark met de nieuwste LargeFormat printer. Deze LFP-printer met standaard 8 kleuren piëzo printhead technologie zorgt voor een enorm breed en ultiem kleurenspectrum.

De moeilijk te printen kleuren zoals oranje en grijs zijn daardoor bij ons daadwerkelijk nog briljanter en dieper van kleur. Hiermee heeft Verbeek Reclame een voorsprong weten te creëren. Na het print- en/of snijproces wordt het materiaal verwerkt in een van onze verwerkingsruimtes tot eindproduct.

Bij ons werken alleen mensen met passie. Door hun opleiding en of jarenlange ervaring weten ze precies hoe ze u van dienst kunnen zijn.

Wij bedenken hetgeen wat u nog niet heeft bedacht. Doordat wij korte lijntjes hebben binnen het bedrijf kunnen we snel schakelen en dus ook leveren.

Heeft u een opdracht die geen ander wil of aandurft? Wij denken in mogelijkheden en kansen en pakken het direct aan. Waarmee daagt ú ons uit?

Dikkenberg staalmeesters

Bekijk werk

Materieel & wagenpark van de Beeten

Bekijk werk

Bort de Graaf belettering bus

Bekijk werk

Bestickering nieuwe vrachtwagens Geurtsen B.V.

Bekijk werk

Belettering trucks van Jan Snel

Bekijk werk

Wrappen buggy

Bekijk werk

DVS belettering bus

Bekijk werk

Directeur Bertus Verbeek - bvk@verbeekrsw.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.