• Ontwerp

  • Verbeek Reclame werkt graag onderscheidend en wil u dat van uw concurrenten laten zijn! Laat u verrassen door ons eigentijdse ontwerp van uw logo, huisstijl, website, drukwerk, folders, beurspresentaties, gevelreclame en auto- en/of truckbelettering! 

    Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen de combinatie van wat letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijke van een logo is dat het herkenbaar, veelzijdig en onderscheidend moet zijn. Verbeek Reclame zorgt ervoor dat u een logo krijgt dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt.

    Of u nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo wilt: wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren! Ook ontwerpen wij graag een bijpassende huisstijl en passen deze toe op uw website, drukwerk, folders, beurspresentaties, gevelreclame en auto- en/of truckbelettering, zodat uw klant uw bedrijf herkent en onthoudt!

    Uiteraard moet u helemaal tevreden zijn over het ontwerp .
    Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidgarantie, wat niets anders in houdt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat ú tevreden bent!