• Lichtreclame

 • Lichtreclame is een toevoeging aan uw -bestaande- reclame uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ledstrip rondom uw gevel voor een opvallend aanzicht. Wij gaan graag met u in bespreking om lichtreclame tot een mooie toevoeging te maken.

  Kijk ook eens op www.gevel-reclame.com voor meer informatie. 

 • Uw klanten bereiken ’s avonds

  Lichtreclame kan een mooie toevoeging zijn aan uw bestaande reclameboodschappen. U kunt bijvoorbeeld een ledstrip laten plaatsen rondom belettering op uw gevel of een reclamebord. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar op deze manier bereikt u ook uw klanten wanneer het donker is. Verbeek Reclame is u graag van dienst bij het ontwerp en de realisatie van deze reclamevorm. Benieuwd geworden naar onze werkzaamheden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

  Ruim aanbod aan lichtreclame

  Wanneer u lichtreclame wilt laten installeren, dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan producten bij Verbeek Reclame. Al deze reclame-uitingen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Heeft u een bepaalde kleur of een ontwerp in gedachten? Laat ons dat dan weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Wij helpen u graag met het ontwerp en de uitvoering van onder andere:

  • Lichtzuilen en -bakken
  • 3D-letter met verlichting
  • Reclame met led
  • Lichtlijnen waardoor accenten kunnen worden gecreëerd

  Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van lichtreclame? Neem in dat geval contact met ons op. Ook kunt u kijken op onze ‘projecten’-pagina. Hier vindt u namelijk een overzicht van werkzaamheden die wij voor klanten hebben uitgevoerd.

  Wij werken volgens no cure, no pay

  Om zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten te kunnen inspelen, leveren wij u graag net dat beetje extra. U profiteert bij ons daarom van diverse voordelen. Zo leveren wij kwaliteit en wordt u van begin tot eind door ons begeleid. Dit is echter niet het enige dat wij u bieden. Wanneer u ons inschakelt voor lichtreclame, dan gaan wij volgens het no cure, no pay principe te werk. Voor u betekent dit dat wanneer u het ontwerp niet goedkeurt, dat er geen kosten in rekening worden gebracht. Deze unieke service zorgt ervoor dat u ook alleen voor lichtreclame betaalt, wanneer deze volledig aan uw verwachting voldoet.

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Wilt u graag wat meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0318-830252 of info@verbeekreclame.nl. Wilt u graag meer weten over wat het ontwerpen en het realiseren van lichtreclame u gaat kosten? Vraag in dat geval een offerte aan via onze site. Of maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is op het vlak van lichtreclame.